Delavnica Čutim, torej sem!, Kranj, 29.9. in 6.10.

Glavni namen delavnice  je, da se udeleženci zavejo pomena čustev za odnose. 

Kar boste slišali na delavnici, boste z enostavnimi vajami tudi preizkusili. To je delavnica za tiste, ki se želite razumeti in se bolje znajti v odnosu do sebe in drugih.

Iskali bomo odgovore na vprašanja:  Zakaj se mi v odnosih ponavljajo vedno iste težave? Kaj čutim in kaj mi čustva sporočajo? Zakaj ne zaznam določenih čustev? Zakaj se včasih povsem neprimerno odzivam? Zakaj je pristnost tako pomembna zame in moje odnose? Kako naj se naučim biti pristen?

Pristnost v odnosih pomeni, da smo z drugimi preprosto to, kar smo v resnici. Toda ali sploh vemo, kdo smo? Koliko smo se naučili biti to, kar so od nas pričakovali starši, koliko se trudimo biti to, za kar menimo, da bi ustrezalo našim prijateljem, sodelavcem …? Če nismo v stiku s telesom, nismo v stiku s svojo intuicijo in se brez kompasa izgubljamo na življenjskih križiščih.

Večina zapletov v odnosih je povezanih s čustvi. Če želimo dobro upravljati s čustvi, jih moramo najprej sploh zaznati. Telo nam s čustvi ves čas sporoča, kaj potrebujemo in kaj bi bilo za nas koristno. Na delavnici bo zato izrazit poudarek na čustveni in telesni izkušnji.

Delavnico vodi Izidor Gašperlin. Potekala bo 29. 9. in 6. 10. na Smledniški 140 v Kranju. Obsega dve srečanji po 4 šolske ure od 17.30 – 21.00 ure. Cena za fizične osebe 120 eur, za pravne osebe 120 eur + DDV. Skrajni rok za prijave je 23. 9.