SOLO V DVOJE

Poti in stranpoti v partnerskih odnosih

Knjiga temelji na iskreni želji pomagati parom v težavah, a ne samo njim. Knjiga je prav tako namenjena zadovoljnim parom, srečnim in nesrečnim samskim ljudem, ter je prava biblija za tiste, ki travmirajo zaradi ločitve ali nesrečne ljubezni. Izhodišče knjige, ki temelji predvsem na tem, da je za kvalitetno partnerstvo potrebna zrela odločitev in garanje, je prepričljivo in mu ni kaj dodati, čeprav sem ves čas branja v sebi vneto polemizirala z avtorjem, a sem večinoma odnesla ta kratko.
Desa Muck

Prelistaj vsebino in odzive bralcev


ČUTIM, TOREJ SEM!

Poštena knjiga o čustvih, odnosih in osebni rasti

To je zelo poštena knjiga. Ne skriva težav na poti preobrazbe odnosov, a hkrati opogumlja, ponuja odkrito prijateljsko besedo in zanesljivo roko na rami. Napisal jo je moški, ki si upa čutiti in iti v spremembe, ki si upa biti odprt do ženske, do otrok in tudi do neobvladljivega v življenju. Všeč so mi duhovitost, osebni primeri ter ravno pravo razmerje med teorijo in pojasnjevanjem. Pri branju mi je z vsako stranjo postajalo bolj jasno, koliko sebe in ljubezni do ljudi je avtor dal v to knjigo.
Alenka Rebula

Prelistaj vsebino in odzive bralcev


ČLOVEŠKA LJUBEZEN

Knjiga pisem s slovenskimi psihoterapevti

Avtorica in njeni sogovorniki Izidor Gašperlin, dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič, mag. Miran Možina in Tomaž Flajs pripovedujejo vsak svojo zgodbo o sebi kot ljudeh z lastno življenjsko zgodovino, sedanjostjo in prihodnostjo. Pripravljeni so se razgaliti v širokem razponu človeških izkušenj. Z Manco – in nami, bralkami in bralci – delijo svoje vzpone in padce, svoje negotovosti, dileme, razočaranja, čustveno zahtevne, marsikdaj neprijetne izkušnje, pa osrečujoča, celo ekstatična, razsvetljujoča doživetja, tudi tista, ki jih povezujemo s človeško ljubeznijo.
dr. Lea Šugman Bohinc

..
CENE KNJIG

Čutim, torej sem (-10%): 22,46 €
Solo v dvoje (-10%): 22,46 €
Komplet obeh knjig (-15%): 42,42 €

Za plačila po predračunu so v ceno že vključeni stroški pošiljanja po Sloveniji.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

SPLETNO NAROČILO


ČUTIM, TOREJ SEM - količina:
SOLO V DVOJE - količina:
Želite prejemati eNovice o novih knjigah in predavanjih?
Spam zaščita: Vnesite rezultat

9 - 8 =

..

STRIPTIZ V DVOJE izide aprila 2021


Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

PREDNAROČILO STRIPTIZ V DVOJE


Želite prejemati eNovice o novih knjigah in predavanjih-delavnicah?
Spam zaščita: vnesite rezultat

5 - 4 =