SPLETNO NAROČILO

Za spletna naročila velja 7% popust, za komplet treh različnih knjig pa 15% popust. Knjige prejmete po pošti v 1-3 delovnih dneh po naročilu.

TUDI V KNJIGARNAH

Redna cena knjig je 24.95 €. Na voljo so v knjigarnah Mladinske knjige in DZS ter v ostalih bolje založenih knjigarnah (Libris Koper, Knjigarna Zdaj Ljubljana …)

ODZIVI BRALCEV

Knjiga govori o čustvih, odnosih in osebnostni rasti. Napisana je na zelo poljuden način, tako, da jo lahko razume vsak. Zelo mi je všeč avtorjev način podajanja informacij.
Raiven

Knjiga je dragoceno delo. Posebej za moške, ki ta jezik bolje razumejo kot naše žensko “nakladanje”. Dragoceno tudi za ženske, ki niso študirale čustev in stopajo na novo polje.
Manca

Jo že študiram, hvala za posvetilo. Res potrebna knjiga za vsakogar – to bi morali predavati v šoli.
Danilo

Iskrena hvala za poslani knjigi. V veliko oporo mi je to izvrstno delo tako pri razvozljavanju osebnih zank kot pri mojih predavanjih in učnih delavnicah ter pomoči ljudem, ki se morda prav zaradi neustreznega upravljanja s čustvi tolikokrat znajdejo v objemih stiske.
Katarina

Kot vidite zadnje čase vsi meni dragi ljudje, s katerimi sem si tako blizu, da jim knjigo s področja psihologije lahko podarim ne da bi mislili, da jih česa “dolžim”, dobijo vašo knjigo za darilo. Sama pa po prebranem itak mislim, da bi vaša knjiga MORALA biti obvezen srednješolski učbenik in celo enoletni obvezni predmet v vseh srednjih šolah in gimnazijah, pa vam s tem prav nič ne laskam.
Alenka

Vsebino knjige bi rad zelo pohvalil. Na čisto vsaki strani najdem sebe in svoje probleme. Resnično upam, da bo pomagala.
Anton

Starši me niso naučili, kako upravljati s čustvi, kako izraziti žalost, veselje, sram. Niso me niti naučili, kako vse to sprejeti in upravljati. Ko sem začutila jezo, so me takoj zatrli, da jezna pa že ne smem biti, da to se ne spodobi za punce… Zdaj razumem, tudi njih ni nihče tega naučil. No, ravno jeza me je rešila, zdrava jeza in to večkrat v zadnjih letih. In danes sem hvaležna zanjo. Kot tudi za žalost, sram, gnus. Kako lepo je, ko sem končno začutila in si pustila čutiti. Zdaj vem, da ne obstajajo slaba in dobra čustva, zdaj se končno počutim živo in svobodno. Zdaj čutim tudi svoje telo in se ga učim poslušati. Hvala vam za to knjigo!
Tina

Vam sporočam, da sem knjigo že prebrala (izposodila sem si jo v knjižnici). To ni knjiga, ki jo prebereš in nanjo pozabiš pač pa je to delovni zvezek. Opomnik. In sedaj končno razumem nekatere stvari, ki so v duhovnosti tako zlajnane. Hvala za to čudovito izkušnjo in predano znanje. Zagotovo se vidimo na kakšnem izmed vaših dogodkov.
Sebastjana

Napisati vam moram, da sem si knjigo izposodila že v knjižnici, jo prebrala in jo želim imeti doma, da jo bodo prebrali še ostali družinski člani. Preberem veliko knjig, vendar mi je vaša dala odgovor na marsikatero vprašanje. Knjiga bi morala biti obvezno čtivo v srednji šoli. Prebrati bi jo morali vsi, ki načrtujejo družino in vsi, ki imajo nezaceljene rane iz otroštva.
Sandra

Nabavila sem jo takoj, ko sem izvedela za njo (Oddaja z Manco Košir – ko ste bil njen gost). Knjigo berem že tretjič in sem jo že mnogim priporočala. Včeraj sem jo pa posodila hčeri in zetu za dopustniško branje. :-)
Helena

Sem prebral vašo knjigo. Zagotovo hitreje, kot bi jo smel in morda ne dovolj zbrano pri nekaterih poglavjih … ampak mi je bilo že po nekaj straneh jasno, da je ne berem zadnjič. Orisi odnosov, čustev, jasnost podanih misli, predlagana izhodišča in vaša predanost življenju prinašajo sporočilo, ki se dvigne visoko nad ostalo tovrstno literaturo. Med branjem sem večkrat pomislil, komu bom priporočil, posodil ali kupil to knjigo … in prav vse, ki so pristali na tem »spisku« imam rad in jim želim samo dobro. Ker tako je tudi napisana, z vso ljubeznijo do sebe, do vam dragih in do nas popolnih neznancev. Hvala!
Davor

Prebrala sem Vašo knjigo Čutim, torej sem! Zelo čuteče in z ljubeznijo napisano.
Ema

Danes sem vam nakazala kupnino za vašo čudovito knjigo. Po priporočilu moje mame, sem jo takoj poiskala v knjižnici in začela z branjem. Ko sem prišla do vaše razlage jeze, sem obnemela…in si rekla, to knjigo moram imeti doma! Veselim se nadaljevanja branja in prepričana sem, da jo bom doma še večkrat vzela v roke, saj se bere kot priročnik. Z veseljem jo bom podtaknila tudi vsaki od svojih treh hčera in seveda možu! Obvezno branje za prvo pomoč pri olajšanje duše in v nadaljevanju za rast in polet na krilih naših čustev. Hvala vam, za res posebno knjigo!
Nina

Ne da bi se hvalila in ne da bi vam “pihala na dušo”, ta knjiga me je toliko fascinirala, da jo imam ves čas ob sebi, kot priročnik pa sem jo kupila že hčerki, prijateljici, tokrat je na vrsti sestra. Zame osebno zaenkrat ni bolj razumljive, odkrite knjige kot je ta.
Majda

Pregledno in sistematično združeno, kar sem vedela, kar se mi je zdelo, da je tako in česar nisem vedela. Dovolj strokovno in hkrati dovolj poljudno za večino ljudi. Navdušena sem nad načinom pisanja, ker je zanj potrebno kar nekaj v glavi.
Nataša

Knjigo sem si najprej sposodila v knjižnici. Po polovici prebrane knjige pa je padla odločitev, da to knjigo kupim, saj je odlična in vredna večkratnega prebiranja. Prebrala sem že kar nekaj knjig, ta se me je pa pošteno dotaknila. Pa še najboljši stavek: “Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš.” Hudo …
Maja

Čestitam vam za “svetovno” knjigo! Točno to smo rabili. Knjigo bi dala v vsak slovenski dom :-)
Martina

Kaj naj rečem drugega kot to, da ste obogatili ne samo moje znanje, pač pa predvsem moj doživljajski svet, malo razburkali voljo za predelavo nekaterih reči, predvsem pa me res pomirili, ker sem po vseh instant priročnikih spet dobila v roke in razmislek nekaj zares poštenega. Nič ne obljubljate in vsaj zame je to največja dragocenost vaše knjige.
Katarina

Res je,knjiga sodi v vsak slovenski dom. Jaz sem jo brala že dvakrat, sedaj jo bereta pa hčerka in njen partner. Hvala, Izidor, hvala iz srca.
Helena

Z največjim veseljem sem prebrala vašo knjigo. Kljub temu da sem po izobrazbi psihologinja in sem prebrala že lepo število (takšnih in drugačnih) knjig o posameznikovem notranjem svetu, bi vašo knjigo z lahkoto uvrstila med eno temeljnih (in boljših) knjig o človekovi duševnosti: o čustvih in osebni rasti. Dodatna pohvala velja za res zanimiv slog pisanja in enostavno razumljiv jezik, kljub temu, da gre za zahtevno tematiko. Po koncu branja je knjiga, ki sem jo imela izposojeno iz knjižnice polna zaznamkov, tako da bom očitno morala kupiti svojo :-) Z veseljem jo bom še velikokrat vzela v roke.
Maja

Prebrala sem vaso knjigo, in tudi jaz recem: skoda, ker je nisem imela ze pred mnogo leti! Knjiga je res odlicna, bo postala kar moj prirocnik. Ni samo poucna, je tudi zabavna – prav dobro je kdaj tudi s humorne plati pogledat to silno dogajanje v nas. In ja, je res postena, tako da se je z branjem poslovilo ene par mitov v moji glavi. Upam, da bo vasa knjiga nekoc res ucbenik v osnovni ali srednji soli – tega znanja nam enostavno krvavo manjka. Kakorkoli – bravo za knjigo, mojim hceram jo bom dala v obvezno branje!
Ana

Najprej iskreno čestitam za knjigo! Odlična je! Tudi prijatelji jo prelistavajo z navdušenjem in debatiramo, kako enostavno in lepo so prikazane tudi težko razumljive stvari. Meni je ta knjiga prinesla še eno iskrico poguma, da sem v svoji nalogi zmogla zagovarjati čustvene dinamike med učencem in učiteljem, tako kot je. Nekaj stvari sem citirala in navajala pri svojem pouku. Tako, da se širi dober vzor :)
Tatjana

Spadam v starejšo generacijo, marsikaj sem že prebrala, vsak dan se učim in marsikaj sem doživela, a tako uporabne knjige še nisem imela priliko prebirati. Prisrčna hvala za Pošteno knjigo o čustvih, odnosih in osebni rasti. Mislim, da bo knjiga pomagala in spremenila marsikoga.
Tjaša

Berem vaš članek iz Nedela z naslovom Za mamo sem kot koš za smeti. Preberem ga dvakrat in še zvečer enkrat. Vaš odgovor in lep način pisanja me prevzameta, saj je v vaših besedah tudi potrditev zame, da sem naredila prav. Naročim zvečer vašo knjigo in grem v posteljo. Ob postelji sem imela še tri revije Ona za prebrati. Vzamem roko prvo, ki sem jo že pripravila za branje. Naslov članka, ki me je čakal je bil vaš- Zato nekateri žalujejo vse življenje! Naključij ni, vse se zgodi s svojim namenom. HVALA VAM za vsako napisano besedo!
Rebeka

Hvala, ker ste napisali to knjigo. V roke mi je prišla v knjižnici in se mi je zdela tako dragocena, da sem morala kupiti svoj izvod, da jo lahko počasi predelam in premislim.
Jana

Prebral knjigo. Respect !!
Tomaž

Naročam že tretji izvod, morda bo potreba še po kakšnem. Za tole upam, da bo ostala kar pri meni, prejšnji sta že podarjeni.Moja sestra jo je že predelala in jo zelo pohvalila z nekako takim komentarjem “Loti se je čim prej. Jasna, razumljiva, iz življenja – kakršno v vsakdanu je… In še obogatena z lepimi fotografijami”.
I.D.

Pozdravljeni, prebiram vašo knjigo podolgem in počez. Hvala zanjo. izredno hvaležna sem, da je v slovenskem prostoru nekdo tako prizemljeno in z jasnim pogledom napisal knjigo o odnosih. Zdaj jo priporočam vsakemu, ki mi pride blizu. Res sem veliko prebrala in preštudirala knjig o odnosih. Najbližja mi je bila Alenka Rebula, no zdaj vidim, kaj sem rabila – osrediščen, prizemljen moški pogled. Zelo pomembna knjiga za slovenski prostor. Zelo. Že 14 dni jo nosim s seboj, zdaj imam tudi svoj izvod. Tako jasne misli zapišete tam, kjer so potrebne, da vzdramijo, da vstopamo v svoj svet, da bi lahko sobivali. Jaz sem poet po duši, a pri vaši knjigi sem jasno spoznala, kako pomemben je ta prizemljen pogled, ko govorimo o odnosih … in kako prepotreben.
Sabina

Knjigo sem dobila včeraj in je čudovita. Pol sem jo že uspela prebrati. Danes sem vstala zgodaj, da lahko dokler je mir, berem naprej. Res najlepša hvala, da ste jo napisali.
Nataša

Hvala ker ste svoje napore, znanja in izkustva izdali v knjigi Čutim, torej sem. Tudi moj mož je rekel, končno knjiga, ki ni “mainstrimovska”, ob tem duhovito berljiva in taka, ki ji lahko verjameš.
Andreja

Knjigo res priporočam. Ker je razumljiva. Ljudje res lahko nekaj odnesejo. Je direktna, a v njej ni čutiti obsojanja. Se mi tudi zdi, da slovenski prostor rabi še več takih knjig, ko moški pišejo o svetu čutenj. V knjigi se čuti, da iščete lepoto življenja.
Petra

Vaša knjiga ( trenutno sem sredi branja) z istim naslovom je neverjetno precizna, globoka … skratka fascinantna. Med branjem sem se spraševala, kako je mogoče, da nekdo, ki tega ni doživljal ( vsaj upam, da ne), kljub izobrazbi v tej smeri, lahko tako natančno opredeli, kaj se dogaja v človeku, ki je izkusil te travme. Veliko teh knjig sem prebrala, vendar za mene je trenutno ta daleč najboljša in tudi jaz jo vidim kot obvezni pripomoček v šolah in doma. Priporočam jo prav vsakemu.
Majda

Knjiga je res edinstvena. Kot sem ti že rekla, jo vedno priporočam mojim klientom, ker je tako nazorna in enostavna. Mislim, da bi morala spadati pod osnovno čtivo za vsakogar.
Janja

Prebrala sem tvojo knjigo. Če povzamem – kapo dol! Sem jo dodala na mojo internetno stran kot priporočljivo čtivo. Na začetku sem bila kar malo presenečena, saj tako osebnega in neposrednega nagovora bralcu nisem vajena. Oz. nisem še brala knjige, kjer bi avtor tako pristopil do bralcev. Kot praviš – pošteno in zelo neposredno, življensko in brez nepotrebnih definicij. Tvoj način ti da občutek, da te ima človek pred sabo, da mu govoriš. Res, knjiga je dobra in zelo se strinjam s trditvijo Milene Miklavčič. Je fajn, da ima človek tvojo knjigo doma.
Sabina

Da ti sporočim… je bil tvoje knjige zelo vesel. Je bil takrat na tvojem predavanju in pravi, da odkar ima otroka, se je večkrat spomnil na tvoje besede na predavanju, tako da je bilo darilo več kot primerno.
Anica

Knjiga je super, konkretna, ubesedeno je točno tisto, kar se ti zatakne. Mojemu možu je za večno ostal stavek: Nič ni narobe z vami, samo določenih stvari še ne znate… kar pomeni, da se vsega lahko naučimo.
Lidija

Hvala za knjigo! Mi jo je posodila sodelavka in jo kar požiram. :)
Anja

Hvala vam, da ste napisali tako čudovito knjigo. Mislim, da bi jo moral imeti vsak doma in jo tudi večkrat prebrati. Mene se je zelo dotaknila in lahko bi rekla, da je bila to ena izmed najmočnejših knjig, ki me je “rešila in pomirila” v težkem obdobju žalovanja, saj so na površje privrela zelo silovita in raznolika čustva, ki jih je bilo težko zdržati, še težje pa razumeti.
Monika