STRIPTIZ V DVOJE

Skrivnosti dobrega partnerskega odnosa

Knjiga je pisana tako doživeto, da se čuti, da je Izidor vanjo vtkal tudi iz osebne in ne samo terapevtske izkušnje. Čuti se osnovna namera, iskrena želja pomagati parom v težavah, a ne samo njim. Knjiga je prav tako namenjena zadovoljnim parom, srečnim in nesrečnim samskim ljudem, ter je prava biblija za tiste, ki travmirajo zaradi ločitve ali nesrečne ljubezni.
Desa Muck


SOLO V DVOJE

Poti in stranpoti v partnerskih odnosih

Solo v dvoje je zdravilna knjiga za moške in ženske, ki si želijo dvojine, in za one, ki bežijo pred njo. Z Gašperlinovo knjigo ne bo šlo lažje, hitreje pa zagotovo.
Manca KoširČUTIM, TOREJ SEM!

Poštena knjiga o čustvih, odnosih in osebni rasti

To je zelo poštena knjiga. Ne skriva težav na poti preobrazbe odnosov, a hkrati opogumlja, ponuja odkrito prijateljsko besedo in zanesljivo roko na rami. Napisal jo je moški, ki si upa čutiti in iti v spremembe, ki si upa biti odprt do ženske, do otrok in tudi do neobvladljivega v življenju. Všeč so mi duhovitost, osebni primeri ter ravno pravo razmerje med teorijo in pojasnjevanjem. Pri branju mi je z vsako stranjo postajalo bolj jasno, koliko sebe in ljubezni do ljudi je avtor dal v to knjigo.
Alenka Rebula


ČLOVEŠKA LJUBEZEN

Knjiga pisem s slovenskimi psihoterapevti

Avtorica in njeni sogovorniki Izidor Gašperlin, dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič, mag. Miran Možina in Tomaž Flajs pripovedujejo vsak svojo zgodbo o sebi kot ljudeh z lastno življenjsko zgodovino, sedanjostjo in prihodnostjo. Pripravljeni so se razgaliti v širokem razponu človeških izkušenj. Z Manco – in nami, bralkami in bralci – delijo svoje vzpone in padce, svoje negotovosti, dileme, razočaranja, čustveno zahtevne, marsikdaj neprijetne izkušnje, pa osrečujoča, celo ekstatična, razsvetljujoča doživetja, tudi tista, ki jih povezujemo s človeško ljubeznijo.
dr. Lea Šugman Bohinc

SPLETNO NAROČILO

Za spletna naročila velja 7% popust, za komplet treh različnih knjig pa 15% popust.

Knjige prejmete po pošti v 1-3 delovnih dneh po naročilu. Pošiljanje po Sloveniji je brezplačno.

TUDI V KNJIGARNAH

Redna cena knjig je 24.95 €. Na voljo so v knjigarnah Mladinske knjige in DZS ter v ostalih bolje založenih knjigarnah (Libris Koper, Knjigarna Zdaj Ljubljana …)