SPLETNO NAROČILO

Za spletna naročila velja 7% popust, za komplet treh različnih knjig pa 15% popust. Knjige prejmete po pošti v 1-3 delovnih dneh po naročilu.

TUDI V KNJIGARNAH

Redna cena knjig je 24.95 €. Na voljo so v knjigarnah Mladinske knjige in DZS ter v ostalih bolje založenih knjigarnah (Libris Koper, Knjigarna Zdaj Ljubljana …)

ODZIVI BRALCEV

Solo v dvoje je zdravilna knjiga za moške in ženske, ki si želijo dvojine, in za one, ki bežijo pred njo. Z Gašperlinovo knjigo ne bo šlo lažje, hitreje pa zagotovo.
Manca Košir, publicistka in pisateljica

Knjiga je pisana tako doživeto, da se čuti, da je Izidor vanjo vtkal tudi iz osebne in ne samo terapevtske izkušnje. Čuti se osnovna namera, iskrena želja pomagati parom v težavah, a ne samo njim. Knjiga je prav tako namenjena zadovoljnim parom, srečnim in nesrečnim samskim ljudem, ter je prava biblija za tiste, ki travmirajo zaradi ločitve ali nesrečne ljubezni. Pri nas najbolj uspešna tovrstna knjiga o moških in ženskah z različnih planetov, ki je za moje pojme otročja, če ne celo škodljiva, proti Solu v dvoje nima za burek.
Desa Muck, publicistka, dramatičarka in pisateljica

Vedno sem vesela, ko odkrijem knjigo, ki se lepo bere. Še raje tako, ki me prebere vsaj v kakem delu. Najraje v tistem, ki se je pred mano še skrival. Tako sva se brali s Solom v dvoje. To je knjiga o odnosih, za katero bi bilo škoda, če ne bi bila napisana. V njej ni blefiranja, taktiziranja in moraliziranja. Je samo sprejemanje življenja in odnosov takšnih kot so.
Barbara Kreš, partnerska in družinska terapevtka

Knjiga se mi zdi uffff odlična. Jaz temu rečem ‘to the core’. Močna, mestoma duhovita, všeč mi je, da ne ‘šparaš’ nikogar. A to sem že vedela. Mi je fajn ob branju preverjati sebe … Tvoja knjiga je kot ene vrste inventura plus uvertura v nov pogled.
Carmen

Na hitro sem jo prelistal in je odlična, vrhunska. Napisana je tako, da ne moreš, da česa ne bi razumel. Mene prepriča gola resnica. Prepričan sem da bo doživela še veliko večji uspeh kot prva. Tudi lepa je.
Janez

Ni stopnjevanje po Toporišiču, ampak po branju Sola:- dobra knjiga,- boljša knjiga,- Solo v dvoje knjiga. Moj poklon.
Cvetka

Iz poklicnega in osebnega zanimanja sem prebrala že veliko knjig o partnerstvu, vendar lahko rečem, da tako odlične knjige, kot je Solo v dvoje, še nisem brala. Neizprosno neposredna, pristna, sočutno realna, brez odvečnih besed nastavlja zrcalo vsakemu od nas, kako lahko skozi odnos ozavestimo in celimo svoje rane ter se zavestno prerajamo v še bolj sijoča bitja.
Katarina

Solo v dvoje sem najprej bral »kjer se je odprlo«. Sedaj jo berem po vrsti. Počasi. Sem na strani 60 in sem navdušen nad pronicljivostjo in sistematičnostjo, s katero je napisana. Je kar kruta, ampak resnična.
Ludvik

Knjiga je polna slikovitih prikazov, zaradi česar je branje zelo prijetno, duhovito in ne moreš mimo tega, da ne bi razmišljal o sebi. Obožujem knjige, pri katerih se srečujeta oba, zame pomembna svetova: osebni in poklicni-terapevtski. Poglavje o temi vztrajanja oz. »ostati ali oditi«, je v tej knjigi, kot že tudi v prejšnji (Čutim, torej sem!, fenomenalno opisano. Prebrala sem zares veliko domače in tuje literature na to tematiko, pa si upam trditi, da je le malo kje zaslediti tako dober, konkreten in jasen opis tako težke situacije. Hvala za dragocene besede. Jih nosim. Ostaja mi tudi dobra primerjava: »Partnerski odnos je kot tuba zobne paste. Kar stisnemo ven, se ne da stlačiti nazaj….«. Torej vsaka akcija v odnosu prinese svojo reakcijo, pri majhnih majhno, pri velikih pa veliko. Odgovorno je o tem razmišljati…
Lidija Bašič Jančar

Prišla sem do konca vaše druge knjige in ugotovila,da bi jo lahko znova začela. Navdušuje me jasnost vaših misli in enostavnost skoraj vseh težav v medosebnih odnosih, ki se začne s sprejemanjem odgovornosti naših misli,čustev in ravnanj.Moški zares znate povedati več z manj, predvsem pa vaš odnos skozi pisanje kaže tudi na veliko spoštovanja do vseh zavitosti,ki jih premore ženska notranjost. Čestitam vam. Vaša knjiga predstavlja pomemben prispevek k spravi med nami! Da bi jo le vzeli številni v roke.
Polona

Solo v dvoje sem “prežvečila”. Tako, prav počasi je šlo branje. Kot da berem sama sebe. Imela sem občutek, da hodim po svojih notranjih sobanah in čistim vso usedlino, ki je bila vsa leta zatajena in je čakala, da jo odkrijem, si jo dobro ogledam in se od nje poslovim. Kje je šlo lažje, nekje težje ali težko, a na koncu sem ostala jaz. Knjiga me je v precejšnjem delu spremenila. Hvaležna sem vam za vse česar ste me naučili.
Tjaša

Po nekaj knjig hkrati imam odprtih. Tudi Solo v dvoje. in bil je trenutek, ko me je poklicala. Na to sem čakala. Na spontanost. da me prevzame. In me je res. Prva zgodba..Pa način podajanja, ki je jasen, strukturiran in še lepo podan. Se mi je zdelo, da sem že s prvo zgodbo dobila dovolj.
Urška

Prebral oz. “počasi študiral ” sem tole knjigo Šolo v dvoje. Vendarle vidim na koncu branja, da bo treba še najmanj enkrat prebrati in si vtisnit v telo tvoja dognanja. Hvala za DOBRO branje in predvsem koristne povezave, kje vse moram še precej narediti.
Florijan

Čestitam za knjigo, všeč mi je racionalen, a spodbuden pristop k reševanju problemov. Kdor jo bo prebral, mu bo dala misliti in prepričana sem, da bodo bralci marsikaj spoznali tudi o sebi.
Urša Izgoršek, Nedelo

Pohvala in čestitke za to delo, vsebinsko zelo bogato, precej sem si podčrtala, da lahko uporabim pri svojem delu, seveda v prvi vrsti v osebnem življenju :-) Tudi sam slog pisanja je še kako prijeten za bralca, poučen na zabavni način, super prispodobe … Večina zapisanega potrjuje moj pogled na dober partnerski odnos in sem hvaležna zanj, da sva ga z možem sposobna in pripravljena ustvarjati.
Iris

Sem dobil knjigo po pošti. Bere se boljše kot kakšen roman. Čestitke za dobro opravljeno delo. Sam se najdem v različnih zgodbah.
Janko

Knjiga je imenitna. Lepo in tekoče se bere. Napisana je v bogatem, lepem in meni zares ljubem slovenskem jeziku. Knjiga zahteva samoizpraševanje, globoko in široko. Zato sem globoko hvaležna, da ste napisali tekst, ki nas neprestano vrača k sebi, ne k partnerju, ki je takšen kot pač je. Seveda vsi to že vemo, a ob branju vaše knjige, pa nimam malo kilometrine, sem doživela “aha trenutek”. Vaša knjiga me je na en poseben način opremila, da grem lahko naprej, a ne po isti poti.
Tatjana Zorko

Branje zahteva nekaj zbranosti in razgledanosti ter ne na koncu pameti.Sicer pa zelo poučna, zanimiva knjiga, ki odpira kar veliko sivih kotičkov in človeških zablod.
Zoja

Všeč mi je, lepo se bere, zelo razumljivo. Tvojo prvo knjigo Čutim, torej sem! mi je bilo precej težje brat, več zbranosti je zahtevala od mene. Kakorkoli – Solo v dvoje me veliko bolj nagovarja. Kar ne morem verjeti koliko metafor, primer in simbolov je v knjigi. Zaradi njih je jezik plastičen, sem ter tja tudi duhovit in celo zabaven. Da ne govorim o stavkih, ki bi jih lahko podpisal kot svoje izjave oz. citate. Par je res dobrih, v knjigi bi si jih signirala. Navdušili so me praktični primeri – predvsem ti so mi manjkali v prejšnji knjigi. Lepo jo začinijo. Saj je verjetno malo voajersko, ampak vsi radi pokukamo v tuja življenja.
Andreja

Knjiga je presegla naša pričakovanja, obe s hčerjo sva jo prebrali, ko sem jo prinesla iz knjižnice.  Hči, ki je stara 25 let, bi jo rada imela vedno pri roki, ker se ji zdi zelo uporabna. Tudi prvo knjigo Čutim, torej sem! že ima. Prebrala je že precej knjig o partnerskih odnosih, vendar pravi, da so  ji vaše knjige najbolj všeč: razumljive, realne, direktne.
Zvonka

Včeraj sem kupila Solo v dvoje. Imam še nekaj strani do konca in rada bi z Vami delila nekaj vtisov. Ne bom rekla, da sem izvedela mnogo novih stvari, ker je za mano kar nekaj ponesrečenih zvez. Po drugi strani pa tudi kar nekaj psihoterapij, ogromno prebranih knjig, dela na sebi. Kljub temu lahko rečem, da je to daleč najboljša knjiga o odnosih, kar sem jo kdajkoli prebrala! Celo najboljša knjiga v zadnjem obdobju!
Andreja

S Solo v dvoje menim, da se zadeli v srčiko resnice o odnosih in ljubezni. Napisana je tako direktno in iskreno, s kančkom humorja, da enostavno ne morem drugače, kot strinjati se s pogledi na iluzije, ki jih živimo, ko vstopamo v odnose. Čeprav sredi tridesetih let ne morem reči, da imam veliko izkušenj na tem področju, a sem po naravi razmišljujoča, “visoko občutljiva” bi lahko rekli, dojemam, čutim in razmišljam o življenju zelo široko in izven okvirjev v katerih rastemo, zato vam moram priznati, da ste s knjigo Solo v dvoje zadeli oziroma enkratno povzeli tudi moje dojemanje ljubezni in odnosov. Na nek način ste me s svojimi pogledi in izkušnjami pomirili, potrdili.
Monika

Rada bi se vam se osebno zahvalila. Vaša knjiga Solo v dvoje mi je prišla na pot v najhujši krizi mojega partnerstva, ko sva bila s partnerjem povezana samo se s crtkano pajcevino.Knjiga mi je odstrla marsikateri vpogled v mene samo, v občutja, v razumevanje partnerja. In seveda obratno. 
Nina

Vzela sem v roke Solo v dvoje in skozi zapisano malce “presecirala” svoj bivši partnerski odnos. Našla sem potrditve mojih razmišljanj in možnosti rešitev. Odlična knjiga, se vidi, da je pisana na osnovi znanja in mnogoterih izkušenj. Priporočala jo bom mojim svojim strankam, saj se večino njih ubada tudi z vprašanji o partnerstvu in včasih moje besede o pogovorih ne zaležejo dovolj.  In komaj čakam, da preberem nadaljevanje Striptiz v dvoje. Hvala lepa za to odlično knjigo.
Metka